woensdag 11 januari 2017

FRAYED JEANS


OUTFIT DETAILS: 
Shirt - C&A // Broek - H&M (DIY) // Sneakers - The Sting

Wat vinden jullie van mijn DIY broek? Haha. Het was een flared jeans van de H&M, maar zoals bijna al mijn broeken is ook deze broek te kort geworden. Of ik groei nog steeds, of mijn waskunsten zijn nog niet 100% ontwikkeld (ik denk het laatste). Op kerstavond (ja, wat een timing) kreeg ik opeens een hele creatieve bui en begon ik met het afknippen van mijn broek. Ik keek rond op Pinterest en raakte geïnspireerd door de frayed jeans. Gek genoeg is het mij gelukt en ben ik best blij  met het resultaat!
SHARE:

2 opmerkingen

  1. Haha wat vervelend dat je broeken te kort worden, maar je hebt er wel echt een leuke DIY van gemaakt! Staat heel leuk vind ik!

    BeantwoordenVerwijderen

Blogger Template Created by pipdig