woensdag 22 februari 2017

THE BRIGHT YELLOW COAT

OUTFIT DETAILS:
Jas - Zara // Blouse - Onbekend // Pantalon - H&M // Schoenen H&M // Riem - H&M

Hai guys! Vandaag heb ik een "gele" outfit voor jullie! 2 jaar geleden mocht ik de prachtige show van Anbasja Blanken bijwonen tijdens de Fashion Week in Amsterdam. Het was een geweldige ervaring en ik moest (van mijzelf) natuurlijk een knallende outfit dragen. Speciaal voor Amsterdam Fashion Week kocht ik deze gele jas, in de sale bij de Zara. Ik ben er nog steeds super blij mee en het doet mij iedere keer weer denken aan die prachtige ervaring! Klik hier om mijn outfit te bekijken die ik tijdens Amsterdam Fashion Week droeg.

SHARE:

8 opmerkingen

 1. Een super toffe outfit!
  Erg leuk dat geel met de streepjes combinatie.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. supermooie combi! Echt inspirerende! Ga nadoen๐Ÿ’›๐Ÿ–ค

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een leuke jas, dat fleurt een outfit meteen op! Ook deze kleur geel is echt heel mooi :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wauw de foto's zijn heel mooi bewerkt. Mag ik vragen hoe je dat doet? En ook tekst toevoegd?
  Super leuke outfit ook echt gaaf!

  BeantwoordenVerwijderen

Blogger Template Created by pipdig