woensdag 15 maart 2017

BLACK & GREY

OUTFIT DETAILS:
Jacket - Goosecraft // Shirt - ADPT // Jeans - H&M // Schoenen - Romwe // Pet - Maison Scotch

Hai guys! Hoe gaat het met jullie? Met mij gaat het goed! Ik heb de hele week mijn lieve vriendje moeten missen. Luuk was voor 10 dagen naar New York (!!!), super gaaf! Hij zou vandaag aankomen op Schiphol, maar door extreem weer in New York is zijn vlucht gecanceld.. Ik zou hem als verrassing mee ophalen maar dat ging dus helaas niet door. Maar ach, ik ben heel blij dat hij veilig op een hotel kamer zit, en van het weekend zijn we sowieso weer samen (YAY!). De foto's die ik vandaag met jullie deel zijn gemaakt door Tanne de Lange, mijn klasgenootje die echt een talent heeft voor fotograferen. Bekijk eventjes haar Instagram @tannedelange, you'll love it! De pet die ik draag kocht ik vorig jaar bij Piet Zoomers en ik blijf hem super gaaf vinden. Hij voegt echt wat extra's toe aan mijn outfits! Veder draag ik mijn oversized/jurk van ADPT die ik ook bij Piet Zoomers kocht. Het is dus eigenlijk een jurk, maar hij kan ook prima gedragen worden als oversized T-shirt. And yes, I love oversized clothes! See u next time! 

SHARE:

2 opmerkingen

Blogger Template Created by pipdig