woensdag 22 maart 2017

PINK WEDNESDAY


OUTFIT DETAILS:
Blouse - Zara // Broek - H&M // Schoenen - Mango // Horloge - Michael Kors

Hai hai!! Tja, weer een outfit in de sneeuw. Ik was vorige maand iets te enthousiast met het vooruit plannen/maken van outfit foto's.. Oeps! Het is inmiddels alweer Lente en ik mag hopen dat de sneeuw voorlopig nog even wegblijft :) Ik ben wel weer toe aan die fijne ochtenden: wakker wordend met een verse kop koffie in de zon, heerlijk! Het lijkt wel alsof de dagen voorbij vliegen. Is dat bij jullie ook zo? Ik moet zeggen dat ik de laatste weken ook erg veel bezig ben met school. Dan gaan de dagen sowieso hartstikke snel voorbij, helaas, want ik heb die tijd hard nodig! Aankomende maandag heb ik mijn eerste herkansing en er moeten binnenkort ook 2 grote projecten worden ingeleverd. Het is even bikkelen de aankomende weken, maar dat gaat helemaal goed komen! Geniet van jullie woensdag! Liefs.

SHARE:

2 opmerkingen

  1. Super toffe outfit!!
    Leuk dat contrast met die gekleurde muur en de sneeuw.
    De jeans is echt super gaaf!

    BeantwoordenVerwijderen

Blogger Template Created by pipdig