dinsdag 16 mei 2017

I FEEL LEVI'S

OUTFIT DETAILS:
Jas - Zara // Shirt - Levi's // Broek - Levi's // Schoenen - Nike // Sokken - Monki // Horloge - Casio // Ketting - H&M // Zonnebril - Hema

Eindelijk ben ik gelukkige eigenaresse van een prachtige Levi's broek (en een passend T-shirt). Ik ben gek op spijkerbroeken met een vintage look, dan is Levi's natuurlijk niet het laatste merk waar je aan denkt. Waarom ik dan niet eerder een Levi's broek heb aangeschaft? Nou, ik hou van kleding en kocht tot ongeveer 2 maanden geleden alles wat los en vast zat. Nee dat is misschien wat overdreven, maar ik kon er wat van. Toen mijn kledingkast op het punt stond om te ontploffen was is helemaal klaar met zó veel kleding hebben, dat ik mijn kledingkast héél grondig heb uitgezocht (samen met Luuk, anders was het mij nooit gelukt). Ik heb ontzettend veel kleding verkocht en weggedaan en ben mega blij met het resultaat. Ik koop geen random kleding meer en investeer en denk goed na over mijn aankopen. Dus... Vandaar mijn Levi's broek! Hij zit mega lekker en ik ga er (hopelijk) nog veel jaartjes plezier van hebben! SHARE:

Geen opmerkingen

Een reactie posten

Blogger Template Created by pipdig