woensdag 3 mei 2017

PERFECT PATCHES 💄🍟💭

OUTFIT DETAILS:
Shirt - NNOOSH (Anna Nooshin) // Broek - Monki // Schoenen - Nike // Horloge - Casio // Ketting - H&M // Ringen - H&M

Hey! Na een heerlijk weekje vakantie te hebben gehad, is afgelopen maandag het laatste kwartaal van dit schooljaar van start gegaan. Ik heb al enkele cijfers terug van mijn tentamens die ik 3 weken geleden had en ik ben tot nu toe echt super tevreden! Altijd fijn dat je inzet beloond wordt, haha! Waarschijnlijk is het jullie al opgevallen, maar ik ben weer begonnen met vloggen! Ik probeer iedere dag een stukje vast te leggen. Zo leuk voor later! Ik keek laatst ook weer mijn vlogs terug van een jaar geleden, ik vond dat zo leuk om weer te zien! Je kunt mijn vlogs bekijken op mijn Youtube kanaal: Kim Hofstee

SHARE:

Geen opmerkingen

Een reactie posten

Blogger Template Created by pipdig