vrijdag 16 juni 2017

GOLDEN SUIT

OUTFIT DETAILS:
Gouden pak - The Sting // T-shirt - H&M // Schoenen - Nike // Horloge - Casio // Ketting - H&M

Hey! Het is alweer een tijdje geleden dat ik heb geblogd, dus hier even een kleine update van mijn leventje, haha! De laatste weken van mijn eerste jaartje HBO (Media Informatie en Communicatie)  zijn aangebroken en dat betekent dat het bijna vakantie is! 🎉 Maar man man.. The deadlines are killing me. De laatste loontjes zijn behoorlijk zwaar: Twee grote projecten en drie tentamens. Dat wordt nog even flink bikkelen de komende twee/drie weken maar dat gaat goed komen! 💪🏼  Gelukkig zijn het super gave projecten en vind ik de opleiding gewoon mega leuk. Maar toe aan vakantie ben ik zeker en ik ben vast niet de enige!SHARE:

Geen opmerkingen

Een reactie posten

Blogger Template Created by pipdig