dinsdag 6 juni 2017

PINKPOP 2017: EEN DAG OM NOOIT TE VERGETEN! ๐Ÿ’ฅ

 
OUTFIT DETAILS:
Top - Appel & ei (tweedehands) // BH - H&M // Vest - The Sting // Jeans - H&M // Schoenen - Invito // Riem - Markt // Sokken - Happy Socks (Men at Work) // Zonnebril - Primark // Ketting - H&M // Horloge - Michael Kors // Armband - Lucardi // Ring - Buddha to Buddha // Ring met steen - Zinzi 

WAUW! Wat heb ik een fantastisch weekend achter de rug! Ik ben gewoon nog steeds aan het nagenieten van Pinkpop. Het is zo'n geweldige ervaring en het gaf mij echt een kick om daar te zijn. Het was zo leuk om samen met papa, mama en mijn zusje een dag te genieten en te feesten. En wat een artiesten.. Als eerste zijn we wezen kijken naar James TW. When You Love Someone is een super mooi en bekend nummer van hem. Daarna zijn we naar de 3FM stage gegaan en hebben we gekeken naar White Lies wat ook super gaaf was. Ik kwam samen met papa in beeld (op de grote schermen naast het podium), yeah! ๐Ÿ˜† Direct na White Lies trad Chef Special op. Wat een geniale band is dat! Na Chef Special zijn we een hapje gaan eten. Ik en mijn zusje namen een heerlijke pizza punt, aten die gauw op en haastten ons naar de main stage om Kensington te bewonderen. DAMN. Wat een band! En toen: Na Kensington... Jawel! JUSTIN BIEBER. AAHH! Mijn zusje en ik hadden een bandje gekregen waarmee we helemaal vooraan konden staan. Nou echt, het was geweldig! We stonden zรณรณรณ dichtbij en gingen helemaal los! ๐Ÿ’ƒ๐Ÿผ Martin Garrix sloot deze onvergetelijke dag af met een fucking goed optreden. Ik heb nog nooit zoveel blije en dansende mensen bij elkaar gezien. IEDEREEN ging los. Ik ben echt mega dankbaar dat ik deze mooie dag mee heb mogen maken! LIEFDE ❤️
SHARE:

Geen opmerkingen

Een reactie posten

Blogger Template Created by pipdig