donderdag 1 juni 2017

RIPPED JEANSOUTFIT DETIALS:
Shirt - Primark // Jeans - Pimkie // Schoenen - Zara // Riem - Markt // Sjaaltje - Marktje // Ketting - H&M

Oh wat zijn dit fijne dagen zeg! Afgelopen weekend heb ik een familieweekend gehad in Baarlo en het was zo gezellig en fijn om met de hele familie bij elkaar te zijn. We hadden super geluk met het weer dus hebben eigenlijk het hele weekend buiten geleefd. En dat kan nu nog steeds! ☀️ Afgelopen maandag en dinsdag was ik vrij van school. Ik zou maandag eigenlijk moeten werken op een kinderdagverblijf maar ik was helaas ziek.. Dinsdag was ik dus gelukkig ook vrij en heb ik nog even kunnen uitzieken. En nu... Nog twee dagen naar school en dan is het alweer weekend wat betekent dat ik bijna naar Pinkpop ga, OMG! Ik ga samen met mijn ouders en zusje op zaterdag en ik kan echt niet wachten!!! πŸŽ‰πŸ’ƒπŸΌπŸΉ

SHARE:

Geen opmerkingen

Een reactie posten

Blogger Template Created by pipdig