dinsdag 18 juli 2017

BUBBLE

OUTFIT DETAILS
Shirt - Zara // Broek - Only // Slippers - Zara // Sokken - Primark // Horloge - Casio 

Tijd voor mijn laatste outfit post voordat ik op vakantie ga! 🌴 Deze foto's zijn een tijdje geleden gemaakt. Ik ben afgelopen week namelijk naar de kapper geweest en heb een pony laten knippen. Ik ben er zelf echt heel erg blij mee! Ik moet zeggen dat ik wel even moet wennen aan mijn nieuwe look maar ik heb al veel positieve reacties gehad. 😊 Benieuwd naar mijn nieuwe kapsel? Check dan even mijn Instagram. πŸ“Έ Ohja en ik ben eergister 20 jaartjes geworden! 🎈 Ik heb een gezellige dag gehad en ik voelde me echt jarig. Verwend ben ik zeker! Van mijn ouders heb ik een polaroid camera gekregen en ik ga met Luuk in December een weekend naar Disneyland Parijs. 😍 Van mijn schoonmoeder heb ik een super stoer Adidas vest gekregen, die gaan jullie gauw zien in een outfit post. Fijne vakantie allemaal! ☀️
SHARE:

Geen opmerkingen

Een reactie posten

Blogger Template Created by pipdig