maandag 3 juli 2017

THE GREEN CULLOTE
OUTFIT DETAILS:
Shirt - Boohoo // Culotte - Bershka // Schoenen - Mango // Horloge - Casio 

Hi lieve mensen! Daar ben ik weer... Terug van weggeweest. De afgelopen paar weken ben ik alleen maar bezig geweest voor school. Tentamens leren, verslagen maken en ga zo maar door. Ik heb ook echt het gevoel dat ik de afgelopen weken onder een steen heb geleefd, maar goed, ik ben er weer! En toevallig heb ik net mijn eerste cijfer terug: een 8 voor bedrijfseconomie, zo blij mee!! Vandaag is dan ook (eindelijk) officieel mijn laatste schoolweek aangebroken, whoehoe! Verder ben ik zaterdag wezen shoppen in Arnhem met mijn familie. Het was vet gezellig en ik heb een aantal nieuwe kleertjes en een paar schoenen gekocht. Die komen zeker snel voorbij op mijn blog! Ik ga er nog even een weekje tegen aan en dan zeg ik: HAPPY HOLIDAY! ☀️☀️☀️ Tot snel!
SHARE:

Geen opmerkingen

Een reactie posten

Blogger Template Created by pipdig